Edudelta combineert theorie en praktijk

De 3e enĀ 4e klas van Edudelta koppelt beroepen en bedrijven aan lessen in de klas. Dit is een succes.

AgroFair

15 november 2017 was er een bezoek bij AgroFair. AgroFair importeert fairtrade fruit zoals bananen, ananas, zoete aardappelen en kokosnoten. De leerlingen kregen een presentatie en een rondleiding. Wie goed had opgelet wist de antwoorden van het vragenlijstje en was de winnaar. Uiteindelijk ging niemand met lege handen naar huis. Het bezoek was goed afgestemd op het niveau van de leerlingen.

Makro

Dit was ook bij het bezoek van de Makro op 20 september 2017. Daar kregen de leerlingen een presentatie over de verschillende beroepen, een rondleiding en werden ze ook zelf aan het werk gezet. Dit laatste was een schot in de roos. Ze gingen ‘spiegelen’, kassa draaien en producten zoeken. De leerlingen hadden wel langer willen blijven.

Styling bedrijf?

We zoeken nog een bedrijf die de leerlingen iets kan laten zien over inkoop/in de winkel zetten/winkelconcept etc. Iets over presentatie van goederen/producten is ook een mooie aanvulling op de lessen vanĀ Corrola Joosen, docente groene vormgeving en styling. Laat weten als u de leerlingen hier iets over kunt vertellen/laten zien en neem contact op met Angela van Zaalen. Corrola zou hier heel blij mee zijn!