(Snuffel)stages

Snuffelstages zijn belangrijk voor leerlingen tussen 14 en 17 jaar. Hierdoor worden talenten ontdekt, verwachtingen bijgesteld en geleerd wat een werkgever van je verwacht. Het is nog snuffelen en oriƫnteren, maar de basis wordt gelegd. U kunt de kans vergroten dat zij als gemotiveerde mbo of hbo student nog eens bij u aankloppen.

Soms komen leerlingen 1 dag snuffelen, soms een 1 of 2 of zelfs 3 weken. Dit noemen we blok stages, maar er zijn ook lint stages. Dan komen leerlingen 1 dag in de week een bepaalde periode. Misschien ontdekt u wel een pareltje voor uw bedrijf.

Er zijn ook maatschappelijke stages dan doen leerlingen iets voor de maatschappij terug, zoals koffie schenken bij oudere mensen of een beautymiddag organiseren. Of ze helpen bij hun sportclub.

Misschien heeft u extra handen nodig voor een evenement of klus. Dan kunt u ook altijd een beroep doen op de vmbo scholen. De leerlingen leren veel met deze buitenschoolse activiteiten. Dus neem contact op voor de mogelijkheden of over de stages.